Nacht van ZTC

De nacht van ZTC is een evenement dat al jaren lang heel populair is op onze tennisvereniging. Het is een jaarlijks terugkerend evenement dat altijd in het eerste weekend van de herfstvakantie georganiseerd wordt en waar de jeugd een weekend lang op de tennisspelletjes spelen. Er wordt overnacht in het clubhuis en er wordt altijd een leuk uitstapje gemaakt. Zo zijn we in 2015 naar Zoetermeer gegaan om Mission Impossible te spelen en te laser gamen. In het jaar daarvoor zijn we naar Trixs geweest, een grote trampoline hal en daarnaast hebben we in die hal spelletjes gedaan op een indoor beach veld. In 2013 hebben we een schitterend middagje in Drievliet doorgebracht.

Er worden natuurlijk niet zonder reden spelletjes gespeeld. We maken er altijd een leuke competitie van. In 2015 had de Nacht van ZTC bijvoorbeeld het thema Boefjes en Politieagenten. Tijdens deze nacht streden de Daltons tegen de Zware jongens voor de winst van de Nacht van ZTC. De teams zijn altijd erg fanatiek en wie de grote prijs wint is dan ook altijd een verrassing!

Dit evenement wordt altijd georganiseerd door het “Whoznext” Team. Wij doen dit elk jaar weer met heel veel plezier. Heb je meer vragen over de nacht van ZTC of de organisatie hiervan dan kunt u contact opnemen door te mailen naar: jeugd@ztc-zoeterwoude.nl of te bellen naar: 06-17553572

Alvast inschrijven voor de nacht van ZTC? Dat kan! Je krijgt dan een mail zodra er meer informatie beschikbaar is!