schitterende afsluiting voorjaar- en wintercompetitie

Er kon geen mooiere, zonnige dag uitgekozen zijn dan deze zondag 28 mei. Vanaf 17:00 uur waren alle deelnemers van de bovenstaande competities uitgenodigd voor de bekendmaking en prijsuitreiking van de kampioenen. Aansluitend voor diegenen die wilden een barbecue tegen de luttele prijs van €5,00. Daarvan werd veelvuldig gebruik gemaakt. In totaal hadden 75 mensen zich daarvoor aangemeld. Heel gezellig met partners en kinderen. Het was ook erg leuk om die toekomstige tennissers/tennissters in de dop tijdens en na de barbecue te zien uitleven op de baan. Na nog een paar spannende en warme wedstrijden begon het feest met korte speeches en de prijsuitreiking. De namen van de winnaars staan op de site. Bekend is dat een van de winnaressen van de donderdagavond wintercompetitie nu al in training is met een voettocht naar Rome. En als we het toch over een voettocht hebben. De organisatoren hadden voor elke deelnemer nog een attentie in petto: heel toepasselijk, een stappenteller met het logo van ZTC erop. Naar verluidt telt de stappenteller elke beweging, dus ook het heffen van een glas.

Voor de voorjaarscompetitie moesten nog enige wedstrijden gespeeld worden na 28 mei, maar het was al duidelijk dat maar één team het kampioenschap behaald heeft. Dat lijkt weinig, maar veel teams die vorig jaar kampioen zijn geworden promoveerden en wisten in de hogere klasse stand te  houden en dat is al op zich een knappe prestatie. Namens de wedstrijdcommissie nam Willy het woord om de leden aan te sporen mee te doen met het komende Zoeterwouds Kampioenschap. Het is toch fantastisch dat ZTC en Meerburg samen het toernooi organiseren en ZTC gaat ervoor zorgen dat de bekers in het dorp blijven, toch?

De barcommissie had voor heerlijk vlees salades, sauzen, brood en patat gezorgd. De barbecue werd bemand door Sjaak, Cees en Migiel.

Cees Loos zorgde met Terraz Zo voor de muzikale omlijsting en er waren weer veel actieve barmedewerkers die er voor zorgden dat ieder van een drankje werd voorzien.

 

 

Al met al was het een heel, geslaagde middag en avond. Met vooral heel veel dank aan de commissies die dit allemaal organiseren. En dan te weten dat meer dan 35% van de leden aan een competitie meedoen: de commissies zijn onontbeerlijk. Wat ook geldt voor alle vrijwilligers die meewerken om van ZTC een gezellige, sportieve vereniging te maken.

Een mooie zondag in juni 2017
Een mooie dinsdag avond in juni - 13 juni 2017