Aan de handshake- foto links- kan je niet aflezen wie gewonnen heeft. Dat waren de mannen in roze en rood: Alex van Duuren en Henk Teling. Zij wonnen van Pépé en Chris. De uitslag was 6-3 en 6-1. Op de foto recthumbnail_20170613_194411

Een mooie dinsdag avond in juni – 13 juni 2017

 Aan de handshake- foto links- kan je niet aflezen wie gewonnen heeft. Dat waren de mannen in roze en rood: Alex van Duuren en Henk Teling. Zij wonnen van Pépé en Chris. De uitslag was 6-3 en 6-1. Op de foto rec

hts staan Tim en Jan-Wouter. Een geval van: is die bal nu in of uit? Moeilijk te bepalen. vanuit de verte. Uiteindelijk hebben ze, uiteraard helaas, verloren van Rene Hilhuysen en Maurice Kneppers. Set standen waren 6-3 en 7-6 in het voordeel van de Meerburgers. Op baan 1 ging het om 20.00 uur los met een wedstrijd in de Heren Dubbel 6 en hoger. All-Meerburg: Tom Palotz en Teun Went tegen Paul van den Berg en Mathijs Tijssen. Met als eindstand 6-0 en 6-3. Een partij van rake klappen en snelle ballen – en een partij die, helaas voor de geïnteresseerde maar o zo neutrale toeschouwer, te snel voorbij was. 

(Toch wel lastig om een verhaaltje te schrijven en tegelijk er voor zorgen dat de media op een verantwoorde

manier zijn toegevoegd.)

– Voor meer foto's zie trouwens ook de website van Meerburg: http://www.tvmeerburg.nl/zoeterwouds-tenniskampioenschap.html (uiteraard klikken op voorwaarde dat de link het inderdaad doet…) – 

In de Heren Dubbel groep C speelden verder Joo

st en Bjorn tegen Robin en Martijn. Een derby. Na een spannende eerste set (7-6) werd ook de tweede set door de mannen uit het noordelijke deel van het dorp gewonnen: 6-3. Ook na verlies blijken de groene flesjes goed te smaken…

Dat geldt ook voor Het Publiek, dat blijft hangen na de eigen wedstrijd of puur voor de wedstrijden op de Club verschijnt, dat het terras vult. Dat merkt ook de barman van dienst die het maar druk heeft met het schenken, tappen, ontkurken en het ophalen van de lege flesjes. Applaus en een buiging voor hem. 

Op baan twee wint Quinten van Santen van Laurens van Bemmelen in Groep B van de Heren Single (sorry geen fotografisch materiaal beschikbaar). Op baan 4, het is inderdaad een eind lopen als je twee wedstrijden hebt gespeeld, zeker met een pijnlijke arm, verliest Pépé van Hans in twee sets met 6-3 en 6-0. 

Op baan één een all ZTC wedstrijd. Daarbij wint het duo Van Bemmelen-De Zoete van Kroon-Van der Poel. Met 6-3 en 6-2. 

Het is inmiddels 22.36. Nog altijd 13 juni 2017. In de verte op baan 3 slaan twee mannen tegen een bal: Floris en Hans.Zo te zien is dit een wedstrijd die wel even zal duren. Dat klopt. Gelukkig verhuizen de spelers tijdig naar baan een. Om 23.35 is de wedstrijd afgelopen. Floris wint met 6-2, 6-1. 

Maar wat na afloop het meest opviel vandaag: er was geen enkele dames partij…

.

We kunnen naar huis!

schitterende afsluiting voorjaar- en wintercompetitie
Donderdag 15 juni; geen onweer in Zoeterwoude!