Jeugdlidmaatschap vernieuwd!

Voor alle jeugd tot 18 jaar bieden we samen met de tennisleraar Marcel Bekkering, één  totaalpakket aan voor een heel jaar lang lidmaatschap, de mogelijkheid om meerdere keren te trainen per week en competitie te spelen!

Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar: Op woensdag- en vrijdagmiddag wordt er een uur les gegeven. Je kunt het hele jaar vrij spelen en meedoen aan de activiteiten van ZTC. Rood en Oranje kunnen het hele jaar meedoen aan de Worldtour, de competitie voor kinderen tot ca. 10 jaar. Groene kinderen kunnen meedoen aan de voorjaars- en najaarscompetitie van de KNLTB.

Voor kinderen van 13 tot 18 jaar: Op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag wordt een uur les gegeven. Je kunt het hele jaar vrij spelen en meedoen aan de activiteiten van ZTC. Gele kinderen kunnen meedoen aan de voorjaars- en najaarscompetitie van de KNLTB.

De kosten bedragen E 78,50 per kwartaal. Dat is ongeveer E 26,– per maand.

 

 

 

 

Afsluitende borrel Wintercompetitie 2015/2016
Clubkampioenschappen - vrijdag 11 maart