Jeugdlidmaatschap vernieuwd!

Het lidmaatschap voor alle jeugd tot 18 jaar gaat vanaf 1 april veranderen! Samen met Impact bieden we één  totaalpakket aan voor een heel jaar lang lidmaatschap, de mogelijkheid om meerdere keren te trainen per week en competitie te spelen!

Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar bedragen de kosten € 24,- per maand. Op woensdag- en vrijdagmiddag wordt er een uur les gegeven. Je kunt het hele jaar vrij spelen en meedoen aan de activiteiten van ZTC. Rood en Oranje kunnen het hele jaar meedoen aan de Worldtour, de competitie voor kinderen tot ca. 10 jaar. Groene kinderen kunnen meedoen aan de voorjaars- en najaarscompetitie van de KNLTB.

Voor kinderen van 13 tot 18 jaar bedragen de kosten € 30,- per maand. Op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag wordt een uur les gegeven. Je kunt het hele jaar vrij spelen en meedoen aan de activiteiten van ZTC. Gele kinderen kunnen meedoen aan de voorjaars- en najaarscompetitie van de KNLTB.

Voor kinderen van 4 en 5 jaar wordt een lidmaatschap van een half jaar aangeboden, incl 12 lessen van Impact. De kosten bedragen € 100,- per half jaar. Hiervoor kun je verder gedurende een half jaar vrij spelen en meedoen aan de activiteiten van ZTC.

Ouders van onze huidige jeugdspelers zullen nog apart worden geïnformeerd via een uitgebreide mail.

 

 

 

 

 

Afsluitende borrel Wintercompetitie 2015/2016
Clubkampioenschappen - vrijdag 11 maart